Korg Opsix

8013010

5 100,00 DKK

-825,00 DKK

4 275,00 DKK

Korg

Denne vare er ikke på lager

Opsix repræsenterer en ny og ekspansiv genforestilling af klassisk digital syntese. Ligesom Korg gjorde, da han bragte bølgesekventering tilbage på en mere kraftfuld, mere musikalsk og mere øjeblikkelig tilgængelig måde med wavestate, så var tilgangen til FM-lydgenerering af opsix, hvilket resulterede i en anden utrolig fleksibel og unik synth.

Opsix er en “ændret” FM-synthesizer med seks operatører. Med sin forbløffende tilgængelige operatørmixer og fleksible lydmotor, der går langt ud over traditionel FM, udvider dette instrument potentialet i digitale synthesizere så godt som muligt.

Opsix er et instrument til spillere i alle generationer - moderne på alle måder og vender tilbage til det grundlæggende for at give dig et glimt af fremtiden. Uanset om du er ny på synths, på udkig efter en helt unik tilføjelse til din lydgane eller en original FM-purist, leverer opsix alle forventninger og mere.

Ægte FM-syntese med seks operatører og mere

Opsix er en ny digital synthesizer, der har vores nydesignede seks-operatør lydgenerator. Selvom instrumentet har en FM-lydstruktur med seks operatører som klassiske FM-synthesizere, gengiver opsixet ikke bare deres lyde - det forestiller dem helt igen! Med en mangfoldighed af bølgeformer, operatørtilstande, der går ud over FM-området, og et filter, der samler en sammensmeltning af subtraktiv syntese, gør opsix tæmme FM-kompleksiteter, så du kan fokusere på at udforske lyde i stedet for at programmere dem. Kort sagt, opsix tilbyder redigering enkelhed af analoge synths til at kontrollere kraften i uden tvivl den dybeste type digital syntese.

FM-udforskning, lettere end nogensinde før Musikere bruger i dag hardware-baserede digitale synthesizere til at opnå et niveau af betjening, der bare ikke kan findes med softwarebaserede instrumenter. De seks sæt drejeknapper og skydere på opsix-panelet såvel som operatørblanderen er symbolsk for dette faktum. Korgs volca FM var den første FM-reimagination, der hjalp med at bringe de mest dynamiske parametre af FM til overfladen, og vi udvider det med opsix's workflow.

Knapperne og skyderne med tofarvede lysdioder på opsix giver dig mulighed for hurtigt og tydeligt at se forholdet mellem operatører, hvis roller ændres med hver algoritme. Dette giver dig mulighed for at foretage direkte ændringer i tonehøjde og lydstyrke for bærere og til lydens lysstyrke eller styrken af ​​de harmoniske for modulatorerne. Disse kontroller giver dig lydkontrol over FM's uforudsigelighed bare ved at trække og tilføje lyde som om du brugte en mixer eller trækstænger!

Fuld redigering med DATA ENTRY-knapperne

For at tilføje til de seks operatørblandere har opsix flere knapper på højre side af panelet. Brug de seks DATA ENTRY-knapper til fuld redigering uden at minimere eller sammenfatte nogen information. Når du ser på disse kontroller, kan du tænke tilbage på de dage, hvor traditionelle FM-synths var sværere at betjene. Dengang måtte du bevæge dig gennem et stort antal sider og kunne ikke finde ud af, hvor du var i det overordnede skema med ting. Vær rolig - med opsix har vi fjernet disse bekymringer. Du kan nu redigere uden at gå tabt takket være kombinationen af ​​seks grafiske parametre på det store OLED-display i midten og de roterende kodere.

HOME / ALGO-siden er startsiden for alt på opsix og indeholder vigtige parametre, herunder algoritmer, EG'er og effekter. Brug denne side med operatørblanderen til at komme i gang med alt hvad du skal gøre.

Fem operatørtilstande, der udvider FM-syntese

Selvfølgelig er opsix en samling af alt, hvad der tiltalende vedrører FM-syntese ... men det er ikke alt. Bortset fra sinusbølger tilbyder opsix en udvidet liste over forskellige bølgeformer i forfølgelsen af ​​lyde med endnu mere komplekse harmoniske, som også kan bruges som en subtraktiv synth, der tilbyder enkel filtrering.

Operatørtilstande på opsix bruges til at generere lyde, der er helt uden for, hvad en traditionel FM-lydgenerator kan lave. Operatørtilstande giver dig mulighed for at oprette lyde ved hjælp af anden modulering end FM. Opsix tilbyder dig en meget bredere vifte af lydoprettelse, så du kan kombinere de fem operatørtilstande (FM, ringmodulation, filter, filtrere FM og bølgemappe) og vælge mellem en bred vifte af bølgeformer.

40 forudindstillede algoritmer og brugeralgoritmer

En algoritme er en kombination af forskellige operatørroller og forbindelser. Opsix går langt ud over klassiske FM-synthesizere ved at tilbyde 40 forudindstillede algoritmer og fortsætter derefter med at tilbyde en brugeralgoritmefunktion til eksponentielt større lydmuligheder, som lader dig konstruere og arrangere en algoritme fra bunden.

Bredt udvalg af modulering

Syntesen, der tilbydes af opsix, gøres endnu mere kraftfuld med de processorer, der kommer i slutningen af ​​signalkæden. MOD-sektionen fungerer adskilt fra operatørerne med tre EG'er og tre LFO'er; og 12 virtuelle programrettelser muliggør en bred vifte af routing. Brug disse funktioner til et stort udvalg af modulering for at skabe hævelse eller tilføje hurtige bevægelser til dine lyde.

Kraftige filtre

I modsætning til FM følger FILTER sektionen din oprettelse af lyde ved at tilbyde analog synthesizer-lignende subtraktiv syntese. Vælg fra et komplet udvalg af filtre, du vil bruge, fra det radikale MS-20 lavpas / højpasfilter til det kraftfulde, men bløde Polysix lavpasfilter, der giver din lyd en "vintage" -følelse; samt to- eller firepolede lavpas-, højpas-, båndpas- og båndafvisningsfiltre med resonans.

En skat af effekter

De high-definition effekter, du finder på opsix, kan bruges med det samme til optagelse. Instrumentet tilbyder tre serier (som kan bruges samtidigt) med 30 forskellige effekter; fra at inkludere standardeffekter som en kompressor, EQ, kor, flanger, phaser og stereo forsinkelse til særprægede effekter som roterende højttalere, kornskiftere og mere ... samt skinnende rumklangseffekter, der tilføjer nye dimensioner til allerede fantastiske lyde.

Spektrumanalysator og oscilloskop

Analysatoren indbygget i opsix er en must-have-funktion til visualisering af FM-syntese. Det viser outputniveauer for hvert frekvensbånd, så du hurtigt kan se fordelingen og ændringerne af de harmoniske, der skyldes modulation. Opsix har også et indbygget oscilloskop, der lader dig kontrollere outputbølgeformerne. De farverige ændringer i lyden og den visuelle feedback trækker dig helt sikkert ind i en dyb “synthesizer vortex”!

Kraftfuld 16-trins polyfonisk sequencer

De 16 knapper i nederste højre del af panelet lyser grønt med de farver, der fremkalder FM-synths, samtidig med at du får en multifunktions 16-trins sequencer. Med denne indbyggede polyfoniske nodesekvensator kan du optage op til seks toner pr. Trin og redigere hastighed, porttid og afspilningstiming for hver note. Dette giver dig mulighed for at oprette lange sætninger eller foretage subtile skift i timingen for at efterligne strums eller tromleruller, noget der ikke er muligt på en typisk 16-trins sequencer. Desuden giver bevægelsesfølgeren til opsixet dig mulighed for at optage ændringer på op til seks parametre, hvilket skaber glatte bevægelsesændringer i lyd inden for en sætning eller opbygger rytmer, der ændrer sig dramatisk med hvert trin.

Mens opsix har et brugervenligt 37-note keyboard, har det også en sequencer, der konkurrerer med grooveboxes. Bare tryk på PLAY-knappen - du får ordet med den kraft, som denne sequencer giver dig mulighed for at frigøre.

Tilføje uforudsigelighed til lyde med Randomize-funktionen

Brug Randomize-funktionen, som den findes i bølgestationen, hvis du er i humør til uventede lydopdagelser. Tryk på knappen markeret med die-ikonet for at generere en ny randomiseret lyd. Du kan bruge Randomize-funktionen til hele lyden eller bare til operatorerne, algoritmen eller sekvenserne. Brug de randomiserede lyde, som de er, eller rediger dem, som du vil - himlen er grænsen.

Gratis pakke med musiksoftware

Opsix leveres med en bred vifte af musiksoftware fra Izotope inklusive “Ozone Elements”, som lader dig ikke kun oprette sange, men også beherske dem ved hjælp af AI, “Skoove”, som hjælper dig med at forbedre dine keyboardspil færdigheder, “Reason Lite” DAW software , samt softwaresyntet fra KORG og andre mærker.

Med andre ord, i det øjeblik du får fat i denne synthesizer, har du en række forskellige værktøjer, der hjælper dig med at tage din musik til det næste niveau.

Apps til iPad / iPhone

 • KORG Gadget 2 Le (musikproduktionsstudie DAW-app)
 • KORG-modul (app til klaver / keyboard lydmodul)
 • Software til Mac / Windows
 • KORG Collection - M1 Le (synthesizer lydmodul)
 • UVI Digital Synsations (synthesizer lydmodul)
 • AAS Ultra Analog Session (synthesizer lydmodul)
 • AAS Strum Session (lydmodul til akustisk guitar)
 • AAS Lounge Lizard Session (elektrisk klaver lydmodul)
 • Reason Studios Reason Lite (DAW-musikproduktionssoftware)
 • Skoove gratis 3 måneders prøveversion af Skoove Premium (online klaverundervisning)
 • KORG Gadget 2 Le til Mac (DAW-software til produktion af musik)
 • iZotope Ozon Elements (Audio Mastering Plug-in Software)


Specifications:

Keyboard: 37 keys (velocity and release-velocity sensitive)

Maximum Polyphony: 32 voices (or a max. of 24 voices, depending on the settings)

Sound generating system: Altered FM sound generator

Structure: 6 operators, 1 filter, 3 EGs, 3 LFOs, 3 effects, step sequencer, arpeggiator

Algorithm: 40 presets + user algorithm (unique to each program)

Operator: 5 modes (FM, Ring Mod., Filter, Filter FM, Wave Folder)

Oscillator waveform: 21 waveforms (Sine, Sine 12bit, Sine 8bit, Triangle, Saw, Saw HD, Square, Square HD, Additive Saw3, Additive Sqr3, Additive Tri3, Additive 12345, Additive 1+2, Additive 1+3, Additive 1+4, Additive 1+5, Additive 1+6, Additive 1+7, Additive 1+8, Noise S/H, Noise White)

Filter: 11 types (LPF 12, LPF 24, LPF MS-20, LPF POLY6, HPF 12, HPF 24, HPF MS-20, BPF 6, BPF 12, BRF 6, BRF 12)

EG: ADSR

LFO: 23 waveforms (Triangle, Saw Down, Saw Up, Square, Sine, Sample&Hold, Guitar, Exp. Triangle, Exp. Saw Down, Exp. Saw Up, Step4 Triangle, Step6 Triangle, Step4 Saw Down, Step6 Saw Down, StepRnd:Time, StepRnd:Lvl&Time, StepRnd:Level, Random:Time, Random:Lvl&Time, Triangle + , Saw Down + , Saw Up + , Square +)

V.Patch: 12 routings

Effect: 30 types (Chorus, Unison Ensemble, Phaser, Phaser (BPM) , Auto Pan, Auto Pan (BPM), Flanger, Flanger (BPM) , Rotary Speaker, Auto Wah, Exciter, Enhancer, LFO Filter, 3-Band EQ, Distortion, Guitar Amp, Decimator, Grain Shifter, Master Limiter, Compressor, Delay, Delay (BPM) , Autopan Dly, Autopan Dly (BPM), Tape Echo, Tape Echo (BPM) , Early Reflection, Reverb, Shimmer Reverb, Spring Reverb)

Sequencer: Step Sequencer (up to 16 steps, up to 6 notes per step) , Motion Sequencer (up to 6 lanes)

Arpeggiator: 7 patterns (MANUAL, UP, DOWN, ALT1, ALT2, RANDOM, TRIGGER) fault)

Number of programs:500 (250 preset programs and 250 user programs as the factory-set de

FAVORITE: 64 (16 Slots × 4 Banks)

Controllers:MODULATION wheel, PITCH wheel, RATIO OP 1–6 knobs, LEVEL OP 1–6 sliders, DATA ENTRY A–F knobs

Inputs/outputs: Headphone (6.3 mm stereo phone jack), OUTPUT L/MONO and R (impedance-balanced 6.3 mm TRS phone jacks), DAMPER (6.3 mm phone jack, half-damper not supported), MIDI IN and OUT connectors, USB B port

Power supply: AC adapter (DC12V)

Power consumption: 5 W

Dimensions (W × D × H): 565 × 338 × 90 mm / 22.24" × 13.31" × 3.54"

Weight: 2.9 kg / 6.93 lbs.

Included items:AC adapter, Precautions, Quick Start Guide

Accessories (sold separately): DS-1H damper pedal, 


Specifications:

Keyboard: 37 keys (velocity and release-velocity sensitive)

Maximum Polyphony: 32 voices (or a max. of 24 voices, depending on the settings)

Sound generating system: Altered FM sound generator

Structure: 6 operators, 1 filter, 3 EGs, 3 LFOs, 3 effects, step sequencer, arpeggiator

Algorithm: 40 presets + user algorithm (unique to each program)

Operator: 5 modes (FM, Ring Mod., Filter, Filter FM, Wave Folder)

Oscillator waveform: 21 waveforms (Sine, Sine 12bit, Sine 8bit, Triangle, Saw, Saw HD, Square, Square HD, Additive Saw3, Additive Sqr3, Additive Tri3, Additive 12345, Additive 1+2, Additive 1+3, Additive 1+4, Additive 1+5, Additive 1+6, Additive 1+7, Additive 1+8, Noise S/H, Noise White)

Filter: 11 types (LPF 12, LPF 24, LPF MS-20, LPF POLY6, HPF 12, HPF 24, HPF MS-20, BPF 6, BPF 12, BRF 6, BRF 12)

EG: ADSR

LFO: 23 waveforms (Triangle, Saw Down, Saw Up, Square, Sine, Sample&Hold, Guitar, Exp. Triangle, Exp. Saw Down, Exp. Saw Up, Step4 Triangle, Step6 Triangle, Step4 Saw Down, Step6 Saw Down, StepRnd:Time, StepRnd:Lvl&Time, StepRnd:Level, Random:Time, Random:Lvl&Time, Triangle + , Saw Down + , Saw Up + , Square +)

V.Patch: 12 routings

Effect: 30 types (Chorus, Unison Ensemble, Phaser, Phaser (BPM) , Auto Pan, Auto Pan (BPM), Flanger, Flanger (BPM) , Rotary Speaker, Auto Wah, Exciter, Enhancer, LFO Filter, 3-Band EQ, Distortion, Guitar Amp, Decimator, Grain Shifter, Master Limiter, Compressor, Delay, Delay (BPM) , Autopan Dly, Autopan Dly (BPM), Tape Echo, Tape Echo (BPM) , Early Reflection, Reverb, Shimmer Reverb, Spring Reverb)

Sequencer: Step Sequencer (up to 16 steps, up to 6 notes per step) , Motion Sequencer (up to 6 lanes)

Arpeggiator: 7 patterns (MANUAL, UP, DOWN, ALT1, ALT2, RANDOM, TRIGGER) fault)

Number of programs:500 (250 preset programs and 250 user programs as the factory-set de

FAVORITE: 64 (16 Slots × 4 Banks)

Controllers:MODULATION wheel, PITCH wheel, RATIO OP 1–6 knobs, LEVEL OP 1–6 sliders, DATA ENTRY A–F knobs

Inputs/outputs: Headphone (6.3 mm stereo phone jack), OUTPUT L/MONO and R (impedance-balanced 6.3 mm TRS phone jacks), DAMPER (6.3 mm phone jack, half-damper not supported), MIDI IN and OUT connectors, USB B port

Power supply: AC adapter (DC12V)

Power consumption: 5 W

Dimensions (W × D × H): 565 × 338 × 90 mm / 22.24" × 13.31" × 3.54"

Weight: 2.9 kg / 6.93 lbs.

Included items:AC adapter, Precautions, Quick Start Guide

Accessories (sold separately): DS-1H damper pedal, 

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv din bedømmelse

Skriv din bedømmelse

5 100,00 DKK

-825,00 DKK

4 275,00 DKK

Korg

Denne vare er ikke på lager

KORG opsix - Altered FM-synthesizer

 • Ægte FM-syntese med seks operatører
 • FM-udforskning, lettere end nogensinde
 • Fuld redigering med DATA ENTRY roterende kodere
 • Fem operatørtilstande, der udvider FM-syntese
 • 40 forudindstillede algoritmer og brugeralgoritmer
 • Tre EG'er, tre LFO'er og 12 virtuelle programrettelser tilbyder et omfattende moduleringsprogram.
 • Elleve kraftige filtre, inklusive MS-20 og Polysix.
 • Tre serier på 30 typer high-definition effekter.
 • Visuelt tilfredsstillende redigering med en spektrumanalysator og oscilloskop.
 • Kraftfuld 16-trins polyfonisk sequencer
 • Tilføje uforudsigelighed til lyde med Randomize-funktionen
 • SST-funktioner (favorit og jævn lydovergang).
 • Kompakt design med 37 tangenter
 • 111HP
 • 338mm


Denne vare er ikke på lager

Har du brug for hjælp?

Stephan Valkær

Tfl: +45 91 52 45 45 salg@modularsynth.dk
stephan-img