Kabler

Vi har adgang til meget mere...

Det du ser her på shoppen, er kun en brøkdel af hvad vi har adgang til, og står du og mangler et eller andet, så tage endelig kontakt til os. Vi har adgang til alt lige fra trommesæt til plektor og mange typer kabler, og tilbehør. Vi har vores primære fokus på Eurorack moduler og Synthesizers generelt. Men vi hjælper gerne med andre kategorier dér hvor vi har mulighed for det. Skriv gerne til salg@modularsynth.dk - vi svarer hurtigst muligt.

Audiostik og videostik er elektriske eller optiske stik til bæring af lyd- og videosignaler. Audiointerfaces og videointerfaces definerer fysiske parametre og fortolkning af signaler. For digital lyd og digital video kan dette betragtes som definerende det fysiske lag, datalinklaget og det meste eller hele applikationslaget. Til analog lyd og analog video er disse funktioner alle repræsenteret i en enkelt signalspecifikation som NTSC eller det direkte højttaler-drivende signal fra analog lyd. Fysiske egenskaber ved det elektriske eller optiske udstyr inkluderer typer og antal krævede ledninger, spændinger, frekvenser, optisk intensitet og det fysiske design af stikkene. 

Alle detaljer i datalinklag definerer, hvordan applikationsdata indkapsles (for eksempel til synkronisering eller fejlkorrektion). Applikationslagdetaljer definerer det faktiske lyd- eller videoformat, der sendes, og indeholder ofte en codecs, der ikke er specifik for grænsefladen, såsom PCM, MPEG-2 eller DTS Coherent Acoustics codec. I nogle tilfælde lades applikationslaget åbent; for eksempel indeholder HDMI en Ethernet-kanal til generel datatransmission.

Nogle typer stik bruges af flere hardwaregrænseflader; for eksempel defineres RCA-stik både af kompositvideo- og komponentvideointerfaces, men DVI er den eneste grænseflade, der bruger DVI-stikket. Dette betyder, at i nogle tilfælde ikke alle komponenter med fysisk kompatible stik faktisk fungerer sammen.

Nogle af disse stik og andre typer stik bruges også ved radiofrekvens (RF) til at forbinde en radio- eller tv-modtager til en antenne eller et kabelsystem; RF-stikapplikationer er ikke beskrevet yderligere her. Analoge A / V-stik bruger ofte afskærmede kabler til at hæmme radiofrekvensinterferens (RFI) og støj.

For effektivitet og enkelhed bruges den samme codec eller signalkonvention af lagringsmediet. For eksempel kan VHS-bånd gemme en magnetisk repræsentation af et NTSC-signal, og specifikationen for Blu-ray-diske indeholder PCM, MPEG-2 og DTS. Nogle afspilningsenheder kan genkode lyd eller video, så formatet, der bruges til lagring, ikke behøver at være det samme som formatet, der transmitteres over A / V-grænsefladen (hvilket er nyttigt, hvis en projektor eller skærm ikke kan håndtere en nyere codec).Har du brug for hjælp?

Stephan Valkær

Tfl: +45 91 52 45 45 salg@modularsynth.dk
stephan-img