På vores webshop kan du benytte følgende betalingsmetoder:

VISA/DANKORT | VISA ELECTRON | MASTERCARD | MAESTRO | MOBILEPAY VIABILL | BANKOVERFØRSEL | EAN BETALING | APPLE PAY Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra modularsynth.dk eller een af vores samarbejdspartnere. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Overførslen af dine kortinformationer og det aftalte købsbeløb sker i krypteret form via vores betalingsgateway hos Quickpay. Modularsynth.dk webshoppen gemmer ikke dine oplysninger, og der tages ikke gebyr ved betaling på webshoppen. Du kan selv vælge om du vil gemme dine kortoplysninger i betalingsvinduet. Vi har ikke adgang til disse informationer.

Når kryptering benyttes, kan du se en hængelås i browserens adresselinje. Det betyder, at dine informationer er beskyttet mod tredjepart. 

Du kan ikke betale med gavekort/tilgodebevis på modularsynth.dk

Vi går også meget højt op i sikkerhed, og derfor understøtter vi også både Verified by Visa og MasterCard SecureCode betalinger, således at vi har en ekstra stor sikkerhed for at betalingen sker fra den rigtige person, og vi kan behandle ordren med den højeste tillid til, at vi ikke bliver snydt. 

Beløb over kr. 225.- bliver sikret med 3D Secure, da banksektoren kræver at webshops i Danmark skal overholde kravene omkring stærk kundeautentifikation. 3D Secure betyder at du skal godkende betalingen med en ekstra sikkerhed som blandt andet kan ske med en sms kode sendt til din telefon, som skal indtastes i 3D Secure vinduet der fremkommer under betalingsprocessen.

Du kan læse mere om PSD2 hos finanstilsynet her: https://finanstilsynet.dk/Lovgivning/Information-om-udvalgte-tilsynsomraader/Betalingstjenester-og-e-penge/Orientering-om-fortolkning-af-definitionen-kontooplysningstjenester

Bankoverførsel
Det er fortrinsvis virksomheder med et gyldigt CVR nummer som kan benytte sig af denne betalingsform. Varer eller licensnøgler bliver først fremsendt efter det fulde beløb er modtaget. Dette vil naturligt medføre en længere behandlingstid af ordren. Der er som udgangspunkt betaling med det samme på bankoverførsel. Yderligere betalingsfrister aftales individuelt.

Offentlige virksomheder
Repræsenterer du en offentlig virksomhed, kan du naturligvis handle med EAN hos modularsynth.dk. Du vælger blot "Betal med EAN" når du skal vælge betalingsmåde, så håndterer vi ordren. Vi afsender varen, og når den er afsendt, modtager du også en EAN faktura via vores regnskabssystem. Der er som udgangspunkt 8 dages betalingsfrist.

Kontakt vores kunderservice 
via kontakt os siden el. 91 52 45 45 hvis du har brug for hjælp. Vi er klar ved telefonerne.

Betalingsudbydere

  • Vores betalingsudbyder er Pensopay
  • Vores betalingsgateway er Quickpay
  • Vores Indløser er Nets / Teller

Anyday

Vi understøtter desuden også afdragsbetaling med Anyday

Anyday betaling gør det muligt at dele betalingen op i 4 lige store dele med et minimum
på 300.- kroner og et maksimum på 20.000.- kroner uden gebyrer eller andre omkostninger,
så længe betalingerne overholdes. Den første betaling bliver gennemført i det øjeblik at varen
sendes fra shoppen.

Du kan læse mere om det her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopperHvis du derudover har spørgsmål til leveringstider og andet, så skriv til os på salg@modularsynth.dk - Vi svarer hurtigst muligt og er ikke begrænset af åbningstider


Har du brug for hjælp?

Stephan Valkær

Tfl: +45 91 52 45 45 salg@modularsynth.dk
stephan-img