OM OS

Virksomheden SoluNOiD er etableret i 2013. Modularsynth.dk er etableret i 2020

Navnet SoluNOiD er opstået på baggrund af udtryk som SOLUTION (løsning) + Android ("robot/kunstig intelligens") og Apple-inspireret af det lille "i" - Dvs. tekniske løsninger med en passion for Apples produkter.

Vores mission er at levere varer, teknologi og rådgivning til vores kunder med fokus på:

  • Produkter af høj kvalitet
  • Konkurrencedygtige priser (Sammenhæng imellem pris og kvalitet)
  • Hurtig og sikker levering
  • Bedst mulige kundeservice

Og dette parallelforskyder vi til modularsynth.dk, således at vores generelle målsætning fra den ene webshop til den anden ikke adskiller sig. I modularsynth.dk leverer vi Modulare og Semi-Modulare synthesizer til de billigst mulige priser, og tilbyder varer som vi mener har en kvalitet vi kan stå inde for. Vi taler lige ud af posen, hvis der er noget vi ikke anbefaler, og bruger i vid udstrækning vores egen praktiske erfaring som grundlag for vores rådgivning.

Hvem er vi?

Virksomheden ejes og drives Stephan Valkær

Teknologi, gadgets og service er den helt store driver i vores univers, og derfor driver vi webshoppen med stor lidenskab og entusiasme. Vores målsætning er at levere verdens bedste kundeservice og rådgivning. 

Vi kan træffes på salg@modularsynth.dk døgnet rundt og bestræber os på at besvare din henvendelse så hurtigt som overhovedet muligt. Vi er ikke begrænset af åbningstider, og svarer på alle mulige og umulige tidspunkter af døgnet. Hvis vi ikke svarer, så er det enten fordi vi sover eller lige er i fuld gang med at pakke ordre til nogle af vores andre fantastiske kunder.

TAK FOR DIT BESØG - VI HÅBER AT SE DIG SNART IGEN!

PILEKÆR 12, FELSTED
DK-6200 AABENRAA

ER DU INTERESSERET I 3D PRINTERE, FILAMENT, RESIN, TILBEHØR, RESERVEDELE OG MEGET MERE SÅ KIG FORBI SOLUNOID.DK


Har du brug for hjælp?

Stephan Valkær

Tfl: +45 91 52 45 45 salg@modularsynth.dk
stephan-img