Velkommen til

modularsynth.dk

Velkommen til danmarks mest seriøse udvalg af eurorack moduler, synthesizere, keyboards, kabler og tilbehør med skarpe priser og hurtige leveringstider. 

Keyboards & Synthesizere


Eurorack moduler, Synthesizere og Semi-modulare synthesizer kan fås i alle mulige afskygninger og størrelse her i shoppen. Og hvis der er noget under opsejling som er værd at holde øje med, så gør vi det. Vores fokus ligger på traditionelle synthesizere og keybards fra kendte producenter som MOOG, KORG, Yamaha, Roland, Arturia, Sequential & NORD. Men er også opmærksomme på newcomers, og producenter som kunne gå for at være et niche produkt. 

Vores helt store fokus vil blandt andet også være Eurorack moduler i typiske 3U og 1U moduler som er begyndt at vinde frem igen, og der er ved at være rigtig mange producenter på banen som både leverer færdige moduler men også i høj grad DIY kits til meget forskellige priser, og helt utroligt mange særegne funktioner, lyde og parametre. For slet ikke at nævne den uendelige mængde af kombinationsmuligheder imellem modulerne og andre instrumenter som pads, groovebokse, samplere og ekspandere.

Mærker som vi allerede nu er ved at hente ind i shoppen er blandt andet: TipTop Audio, Erica Synths, Mutable Instruments, Qu-bit, 2hp, Endorhin.es, AJH Synth, Doepfer, Frap Tools, Make Noise, Noise Engineering, Analogue Systems, Black Market, Flame, Birdkids, Electrosmith, Vermona og mange mange flere

Kabler, Cases og Tilbehør


Til en velassorteret butik med mange instrumenter og andre elektroniske mirakkelbokse, hører også et bredt udvalg af forskelligartet tilbehør.

Vores udvalg i kabler spænder helt fra små adaptere til kabler der bruges i moduler og semi modulare synthesizer sammenhæng, til MIDI, Instrument, Mikrofon, Højtaler, patch, video, strømkabler og meget mere.

Når man snakker om Eurorack så er "Cases" en meget stor del af omdrejningspunktet af dette emne. Ingen Eurorack modul uden at have noget at montere det i. Det kan være en gammel rejsekuffert, en flight case eller en hjemmebygget trækasse. Disse cases fåes i mere eller mindre æstetiske udformninger eller meget flotte kasser lavet af det fineste træ, og i en forarbejdning der er helt fantastisk. Hertil kommer en rigtig god strømforsyning som ikke plager med en baggrundsstøj eller en elektrisk brummen, og leverer den nødvendige strøm til at kunne drive hele ens Eurorack setup.

Foruden disse Eurorack cases, vil du også kunne finde en lang række andre cases til instrumenter, pads, DJ udstyr, Lys og lyd, samt meget andet. Og skulle der være noget du ikke kan finde, så er vi ikke længere væk end en email eller telefon opkald. Og det skulle være mærkeligt hvis vi igennem vores store forhandlernetværk ikke skulle være i stand til at skaffe det du søger.