Attenuator/Mixer Moduler

Filtrér baseret på:

Viser 1 - 7 af 7 varer
Producenter
Har du brug for hjælp?

Stephan Valkær

Tfl: +45 91 52 45 45 salg@modularsynth.dk
stephan-img

Attenuatorer

Attenuatorer er normalt passive enheder lavet af enkle spændingsdelernetværk. Skift mellem forskellige modstande danner justerbare trinvise attenuatorer og kontinuerligt justerbare ved hjælp af potentiometre. Til højere frekvenser anvendes nøjagtigt matchede lave VSWR-modstandsnetværk.

Faste attenuatorer i kredsløb bruges til at sænke spændingen, sprede strømmen og forbedre impedanstilpasningen. I målesignaler bruges attenuatorer eller adaptere til at sænke signalets amplitude en kendt mængde for at muliggøre målinger eller for at beskytte måleenheden mod signalniveauer, der kan beskadige det. Dæmpere bruges også til at 'matche' impedans ved at sænke tilsyneladende SWR (Standing Wave Ratio).

Audio attenuatorer

En attenuering på linjeniveau i forforstærkeren eller en effektattenuator efter effektforstærkeren bruger elektrisk modstand til at reducere amplituden på det signal, der når højttaleren, hvilket reducerer outputvolumenet. En lyddæmper på linjeniveau har lavere effekthåndtering, såsom et 1/2-watt potentiometer eller spændingsdeler og styrer forforstærkerens niveausignaler, mens en effektdæmper har højere effekthåndteringsevne, såsom 10 watt eller mere, og bruges mellem effektforstærker og højttaleren.

Har du brug for hjælp?

Stephan Valkær

Tfl: +45 91 52 45 45 salg@modularsynth.dk
stephan-img