Korg Modwave

8013020

5 750,00 DKK

Korg

Denne vare er ikke på lager

Modwave bygger på DW-arven og forvandler den til en moderne monstersynth, der indeholder utroligt dybe bølgelige oscillatorer, smukke filtre, vildt fleksibel modulering, uovertruffen polyfoni, omfattende mønstersekventering og straks tilfredsstillende praktisk kontrol.

modwave introducerer også to unikke nye værktøjer til at skabe dynamisk bevægelse: Kaoss Physics og Motion Sequencing 2.0. Kaoss Physics kombinerer en x / y Kaoss pad med modulerbar spilfysik for at skabe en lydhør, interaktiv controller, der er - udover at være kraftig - meget sjov. Motion Sequencing 2.0 bringer de organiske, kontinuerligt udviklende mønstre i wavestates Wave Sequencing 2.0 ind i en verden af ​​bevægelsessekventering, herunder flere baner og realtidsoptagelse.

Ligesom Wave Sequencing 2.0 (wavestate) og ændret FM (opsix) leverer modwaves udviklede wavetable-syntese sit eget mærke af helt unikke lyde og et knap pr. Funktion-layout, der gør tilpasning af disse lyde hurtigt og nemt. Til at begynde med er der hundredvis af forudindstillede lyde, der er bemyndiget af denne nye arkitektur, organiseret af kategoriknapper på frontpanelet, og alle kan øjeblikkeligt tilpasses via de fire moduleringsknapper. modwaves karakteristiske wavetable timbres leverer aggressive basser og leads, og frodige omgivende pads tilføjer en ny dimension til dine spor. De, der ønsker at grave dybere, vil finde en endeløs kilde til opdagelse; du finder nye ting i denne synth i lang, lang tid. Gem så mange nye lyde, du vil; der er plads til tusinder mere.

modwave syntese motor

Når vi kalder de bølgetabile oscillatorer "dybe", tuller vi ikke. Start med over 200 bølgetabeller, der hver indeholder op til 64 bølgeformer - fra tusinder af individuelle bølger. Brug 30+ modifikatorer til at ændre deres grundlæggende karakter og de 13 Morph-typer til at behandle dem i realtid. Opret nye hybrider fra to bølgetabeller ved hjælp af den unikke A / B-blanding i realtid. Hurtig matematik: der er over 230 millioner bølgetabelle variationer ud af kassen, før du overhovedet tilføjer modulering. Ingen grund til at stoppe der, dog! Indlæs dine egne brugerdefinerede wavetables i Serum- eller WaveEdit-formater; der er plads til tusinder mere. Eller lag bølgetabeller med prøver fra det indbyggede PCM-bibliotek med flere gigabyte.

Hvert program har to bølgeformede oscillatorer med fuld funktion, plus en suboscillator / støjgenerator og et hvilket som helst af et dusin stereofiltertyper, herunder den aggressive MS-20, søde Polysix og det nyligt forbedrede Multi Filter. Animer næsten alle parametre ved hjælp af det massivt fleksible moduleringssystem med fire udløselige konvolutter, fem LFO'er, dual mod-processorer og to nøglesporgeneratorer - plus multi-bane Motion Sequencing og Kaoss Physics.

Selv med al den syntesekraft, der spiller op til fire samtidige wavetables pr. Stemme i et enkelt program, opnår modwave stadig 32-stemmes polyfoni, utroligt for en wavetable synth. Lag to programmer sammen for at fordoble mulighederne.

Kaoss Fysik

Kaoss Physics modellerer en kugle, der ruller på en overflade og / eller hopper af vægge. Start bolden ved at svinge en finger på x / y-puden, eller start bolden automatisk ved hjælp af en udløserkilde som f.eks. Gate + Spjæld. Du kan også styre bolden direkte ved at holde fingeren på puden. Kuglens position frembringer fire modulationssignaler, som kan bruges til at styre enhver modulationsdestination, du kan lide: X- og Y-placeringer, afstanden fra centrum og vinklen i forhold til X-aksen. Denne metode til anvendelse af automatiseret modulering er en første, og resultaterne er moduleringer, der er fængende og udvikler sig.

Der er en bump i den virtuelle overflade, der går enten ned eller op, som en dal eller en bakke. Du kan indstille bumpens højde eller dybde og vælge en af ​​flere forskellige former til dens skråninger. Overfladen har justerbar friktion, så kuglen sænkes, når den bevæger sig. Der er vægge på overfladen på de fire sider, og når bolden rammer en mur, hopper den af. Vægge kan bremse bolden, som om de var polstret, eller fremskynde bolden, som kofangere i en flippermaskine. Væggene kan også fjernes helt, så overfladen vikles rundt til de modsatte kanter som et vintage arkadespil.

Det modellerede miljø kan skabe specifikke moduleringseffekter. Brug for eksempel en centreret bump med negativ højde, så moduleringsværdierne til sidst altid vender tilbage til 0. Eller placer en bump med positiv højde på en side eller et hjørne for at skubbe modulationsværdier væk fra den zone

De fleste parametre, inklusive tilt, friktion, tid, bumphøjde og position osv., Kan moduleres. Du kan endda modulere dem fra Kaoss Physics-output - prøv for eksempel at modulere Tilt X med Kaoss Y.

Resultatet er en interaktiv controller, der forstærker dine fysiske bevægelser og omdanner dem til komplekse musikalske resultater. Nævner vi, at det også er sjovt?

Motion Sequencing 2.0

Motion Sequencing 2.0 er udviklet fra wavestates Wave Sequencing 2.0. Timing, Pitch, Shape og fire sæt Step Sequence-værdier er adskilt i "Lanes", hver med deres egen loop-start og loop-slutning, hvilket tilføjer et dybere, mere tilpassbart niveau af frase- og moduleringsoptagelse.

Hver gang sekvensen bevæger sig fremad, kombineres de enkelte baner for at skabe output. For eksempel kan en trinnsekvensværdi matches med en anden varighed, tonehøjde og form hver gang den afspilles. Du kan modulere hver bånds looppunkter separat for hver note ved hjælp af hastighed, LFO'er, konvolutter, modknapper eller andre controllere. Hver tone i en akkord kan spille noget andet!

Baner kan også randomisere trinordren hver gang de spiller. Endelig kan individuelle trin springes tilfældigt over med en modulerbar sandsynlighed fra 0 til 100%. Resultatet er organiske, skiftende lyde, der reagerer på din kontrol. De dobbelte arpeggiators ombord kan interagere med Motion Sequences for endnu flere muligheder.

Dybere ind i synthmotoren

Hvad er en bølgetabel?

Wavetables er sæt af encyklus digitale bølgeformer, arrangeret i en bestemt rækkefølge. Bølgetabelens "position" bestemmer, hvilken bølgeform der spilles. Flytning af positionen med en konvolut, LFO eller anden modulationskilde skaber subtile eller dramatiske ændringer i klangfarve. Nogle wavetable-systemer skifter brat fra en bølgeform til en anden; andre krydser glat mellem dem. Modwave kan gøre en af ​​dem.

Modifikatorer

Brug over 30 modifikatorer til at ændre karakteren af ​​enhver wavetable ved belastningstid. For eksempel, isoler de ulige eller endda harmoniske, tilføj vægt gennem anti-aliaset kvantisering eller mætning, eller besøg den grynet karakter af old-school wavetable synths med Vintage 8 & 12 mulighederne.

Morph

De 13 Morph-typer giver dig mulighed for at strække, klemme, reflektere og på anden måde ændre bølgetabellerne i realtid, ændre deres klangfarve og - når de moduleres - skabe ekstra bevægelse i lyden. Sync opretter klassiske fejesynkroniserede timbres ved kun at bruge en enkelt oscillator. Tre specielle Morph-typer - FM, AM og Ring Mod - modulerer Osc 2 med Osc 1 og gælder endda prøver.

A / B-blanding

Ved hjælp af den unikke A / B-tilstand kan oscillatorer blande en hvilken som helst to bølgetabeller med fasesynkron præcision - forskellig fra blot lagdelingstemme - der åbner en dimension af mellemliggende bølgeformer. Føj krop til ellers "tynde" bølgeformer, for eksempel eller et strejf af sizzle til en blød klang. Selv falmer mellem to forskellige "modifikationsversioner" af den samme bølgetabel. A / B-blanding kan naturligvis moduleres i realtid.

Gigabytes af samples

Bølgeborde lyder også godt, når de er lagdelt med prøver, og modwave-oscillatorer håndterer det med aplomb. Samlet i gigabyte inkluderer modwaves prøvebibliotek nyt materiale fra KORG, Airwave og Francis Preve plus en bank fra Plugin Guru og et udvalg fra Kronos og Krome-bibliotekerne.

Filtre i flere dage

Føj vintage-karakter til dine lyde med de aggressive MS-20 Lowpass- eller Highpass-filtre eller den stærke, søde Polysix Lowpass - alt sammen forbedret med forstærkningskontrol for at gøre det lettere at ringe ind i resonansklang. Form og finjuster med en komplet samling af resonante 2-polede og 4-polede Lowpass-, Highpass-, Bandpass- og Band Reject-filtre. Eller gå ud af boksen med KORGs unikke multifilter, som skaber modulerbare blandinger af flere tilstande samtidigt - nu med forudindstillinger på en frontpanelknap for lettere udforskning af dens mange muligheder.

Kontrol og modulering i massevis

Modwave, der sprænger med knapper og controllere, inviterer dig til at udforske. Oscillatorer, filter, konvolutter, LFO'er og effekter er lige ved hånden med dedikerede kontrolpaneler på frontpanelet. Fire programmerbare modknapper er tilpasset til at få mest muligt ud af hver lyd. Brug knapperne i realtid, og gem også resultaterne som nye lyde. Hold-knappen giver dig mulighed for at opretholde noter eller akkorder på ubestemt tid, mens du udforsker kontrolpanelerne på frontpanelet eller spiller andet gear.

Tilføj Kaoss Physics and the Pitch Bend and Modulation Wheels, så har du altid flere dimensioner af realtidsudtryk.

Vil du grave dybere? Næsten alle knapper på frontpanelet og de fleste parametre på skærmen kan moduleres. Du kan endda modulere indstillinger for individuelle bevægelsessekvens trin! Mod-processorer giver dig mulighed for at transformere modulationssignaler ved hjælp af kvantisering, udjævning, krumning og mere.

Et arsenal af effekter

Modwaves fantastiske effekter leverer produktionsklare lyde. Hvert lag har tre dedikerede effekter plus et send til Performance's master reverb efterfulgt af en master parametrisk EQ. Sammen med standarder som kompressorer, EQ'er, refræng, flanger, fasere og stereoforsinkelser finder du særprægede processorer som Wave Shaper, Talking Modulator, Reverse Delay, Multiband Mod Delay og Overb (fra OASYS og Kronos) plus modellerede effekter inklusive VOX guitarforstærkere, VOX wah, multi-head tape echo og en samling af klassiske guitarpedaler.

Randomisering, der inspirerer.

Leder du efter endnu mere inspiration? En dedikeret knap på frontpanelet, der er markeret med et “terning” -ikon, genererer nye lyde via intelligent randomisering. Randomiser hele lyden eller bare en del af den, såsom oscillatorer, filter eller effekter. Brug resultaterne direkte eller som et springpunkt for dine egne kreationer.

Editor / bibliotekarsoftware

Modwave Editor / Librarian giver dig mulighed for at redigere og organisere lyde via din macOS eller Windows-computer (inklusive de nyeste Apple M1-baserede systemer). Ved hjælp af USB-netværk til højhastighedskommunikation fungerer det som et andet frontpanel til instrumentet, så der er ikke behov for at synkronisere eller overføre data. Animationer viser virkningerne af modulering i realtid - en stor hjælp ved programmering.

Indstil lister og glatte lydovergange

Set Lists tilbyder ubesværet tilrettelæggelse af dine modwave-forestillinger og leverer øjeblikkelig adgang til koncerten eller i repetitionen. Smooth Sound Transitions tillader tidligere afspillede stemmer og effekter at fortsætte med at ringe ud naturligt, selv når en ny lyd er valgt.

Forbindelser

Balancerede stereoudgange tilsluttes ethvert optagelses- eller overvågningssystem, og der er en stereohovedtelefonudgang til privat afspilning eller på scenen. MIDI-jackstik i din stil sikrer forbindelse til andre MIDI-udstyrede instrumenter og lydudstyr, og modwave understøtter klasse-kompatible USB MIDI-forbindelser til Windows og macOS-computere.

Designet af KORG R&D i Californien.

KORG R&D oprettede wavestate og den originale Wavestation, co-oprettede OASYS og Kronos og har udviklet grundlæggende teknologier bag mange andre KORG-instrumenter. Modbølgen afspejler deres unikke æstetik og leverer fantastisk lyd, dyb fleksibilitet og øjeblikkelig fysisk kontrol via banebrydende teknologier.

Nøgle lyddesignere fra wavestate, Airwave og Peter "Ski" Schwartz, sluttede sig til Francis Preve, Richard Devine og Korgs stemmehold for at skabe modwaves utrolige lydbibliotek.

Gratis pakke med musiksoftware

Modwave leveres med en mangfoldig samling af musiksoftware, der hjælper dig med at tage din musik til det næste niveau, herunder Reason Lite til oprettelse af sange, Izotope's Ozone Elements til AI-drevet mastering, Skoove til forbedring af dine keyboardspil færdigheder og software synths fra KORG og andre mærker.

System

Keyboard: 37 keys (velocity and release-velocity sensitive)

Maximum Polyphony: 32 stereo voices

Sound generating system: modwave synthesis engine

Modulation

Controllers: Mod Wheel, Pitch Wheel, Kaoss Physics, 4x Mod Knobs

Other Sources: 4x Envelopes, 5x LFOs, 2x Mod Processors, 2x Key Track, Seq Lanes A-D, Step Pulse, Tempo, Program/Performance Note Count, Program/Performance Voice Count, Poly Legato, Velocity, Exponential Velocity, Release Velocity, Gate, Gate+Damper, Note-On Trigger, Note-On Trigger+Damper, Note Number, Aftertouch and Poly Aftertouch (external MIDI only), MIDI CCs +/-, MIDI CCs +

Destinations: Most parameters can be modulated, including parameters of individual Motion Sequence Steps. Depending on Motion Sequence length, there can be more than 1,000 potential modulation targets per Program.

Effects

Pre FX: Decimator, Graphic EQ, Guitar Amp, Modern Compressor, Parametric EQ, Red Compressor, Ring Modulator, Tremolo, Wave Shaper

Mod FX: Black Chorus/Flanger, Black Phase, CX-3 Vibrato Chorus, EP Chorus, Harmonic Chorus, Modern Chorus, Modern Phaser, Orange Phase, Polysix Ensemble, Small Phase, Talking Modulator, Vintage Chorus, Vintage Flanger, Vintage/Custom Wah, Vox Wah

Delay: L/C/R Delay, Multiband Mod Delay, Reverse Delay, Stereo/Cross Delay, Tape Echo

Master Reverb: Early Reflections, Overb Master EQ: 4-band parametric EQ

General

Inputs/outputs: Headphone (6.3 mm stereo phone jack), OUTPUT L/MONO and R (impedance-balanced 6.3 mm TRS phone jacks), DAMPER (6.3 mm phone jack, half-damper not supported), MIDI IN and OUT connectors, USB B port

Power supply: AC adapter (DC12V, 2500mA)

Power consumption: 5 W

Dimensions (W × D × H): 565 × 338 × 93 mm/22.24” × 13.31” × 3.66”

Weight: 2.9 kg/6.93 lbs.

Included items: AC adapter, Precautions, Quick Start Guide

Accessories (sold separately): DS-1H damper pedal, PS-1 pedal switch, PS-3 pedal switch

*Specifications and appearance are subject to change without notice.

System

Keyboard: 37 keys (velocity and release-velocity sensitive)

Maximum Polyphony: 32 stereo voices

Sound generating system: modwave synthesis engine

Modulation

Controllers: Mod Wheel, Pitch Wheel, Kaoss Physics, 4x Mod Knobs

Other Sources: 4x Envelopes, 5x LFOs, 2x Mod Processors, 2x Key Track, Seq Lanes A-D, Step Pulse, Tempo, Program/Performance Note Count, Program/Performance Voice Count, Poly Legato, Velocity, Exponential Velocity, Release Velocity, Gate, Gate+Damper, Note-On Trigger, Note-On Trigger+Damper, Note Number, Aftertouch and Poly Aftertouch (external MIDI only), MIDI CCs +/-, MIDI CCs +

Destinations: Most parameters can be modulated, including parameters of individual Motion Sequence Steps. Depending on Motion Sequence length, there can be more than 1,000 potential modulation targets per Program.

Effects

Pre FX: Decimator, Graphic EQ, Guitar Amp, Modern Compressor, Parametric EQ, Red Compressor, Ring Modulator, Tremolo, Wave Shaper

Mod FX: Black Chorus/Flanger, Black Phase, CX-3 Vibrato Chorus, EP Chorus, Harmonic Chorus, Modern Chorus, Modern Phaser, Orange Phase, Polysix Ensemble, Small Phase, Talking Modulator, Vintage Chorus, Vintage Flanger, Vintage/Custom Wah, Vox Wah

Delay: L/C/R Delay, Multiband Mod Delay, Reverse Delay, Stereo/Cross Delay, Tape Echo

Master Reverb: Early Reflections, Overb Master EQ: 4-band parametric EQ

General

Inputs/outputs: Headphone (6.3 mm stereo phone jack), OUTPUT L/MONO and R (impedance-balanced 6.3 mm TRS phone jacks), DAMPER (6.3 mm phone jack, half-damper not supported), MIDI IN and OUT connectors, USB B port

Power supply: AC adapter (DC12V, 2500mA)

Power consumption: 5 W

Dimensions (W × D × H): 565 × 338 × 93 mm/22.24” × 13.31” × 3.66”

Weight: 2.9 kg/6.93 lbs.

Included items: AC adapter, Precautions, Quick Start Guide

Accessories (sold separately): DS-1H damper pedal, PS-1 pedal switch, PS-3 pedal switch

*Specifications and appearance are subject to change without notice.

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv din bedømmelse

Skriv din bedømmelse

5 750,00 DKK

Korg

Denne vare er ikke på lager

Syntese kraftværk med karakteristisk bølgetabel

 • 37 Standard anslagsfølsomme tangenter
 • Maksimal polyfoni: 32 stereostemmer
 • Motion Sequencing 2.0
 • A / B-blandingsfunktion
 • Lagfunktion
 • Arpeggiator
 • 13 Morph typer
 • Kaoss Fysik
 • To bølgeformede oscillatorer
 • Fleksibelt moduleringssystem
 • Integrerede effekter
 • Pitch og moduleringshjul
 • 4 x Mod kontrolelementer
 • OLED-skærm
 • 111HP
 • 338mm


Denne vare er ikke på lager

Har du brug for hjælp?

Stephan Valkær

Tfl: +45 91 52 45 45 salg@modularsynth.dk
stephan-img