Korg Pa700 Professional Arranger

8012170

7 100,00 DKK

Korg

1 på lager

KORG er ansvarlig for de mest succesrige og respekterede arrangørtastaturer i verden. Brugt af utallige professionelle musikere i alle lande rundt om i verden har KORG arrangører begejstret publikum og glædede spillere overalt med den magiske kombination af uovertruffen lydkvalitet og funktioner. KORG Technology blander denne fantastiske KORG-historie med kraftfulde nye muligheder og ideer fra musikere over hele verden til at levere en ny standard i arrangører. Resultatet er et musikalsk kraftværk, der pakker teknologisk magi i et køligt og brugervenligt design: KORG Pa700.

Pa700 er et koncept, der kombinerer en slank profil med et professionelt visuelt motiv. Men mens størrelsen muligvis ser kompakt ud, er lyden enorm, takket være styrken fra det indbyggede specialdesignede forstærkningssystem af høj kvalitet. 2x25 Watt forstærkere driver de 2 højttalere i en basrefleks kabinet for at skabe en rig, fyldig lytteoplevelse. Hovedpanelet er optimeret for at sikre, at alle kontrolelementer er ergonomisk placeret og intuitivt placeret, så hver ydeevne føles glat og naturlig. Den nye kapacitive TouchView-skærm er stor, lys og fed og er vært for en redesignet grafisk grænseflade, der er lettere end nogensinde før at læse, selv under de mest krævende belysningsmiljøer. Søger du efter den sang, stil eller fil, du lige brugte? Multifunktions-søgefunktionen kan finde det, du leder efter - hurtigt! Styles, tastaturindstillinger og SongBook kan læses direkte fra et USB-drev - uden behov for at indlæse data i den interne hukommelse.

Pa700 er afhængig af KORGs avancerede EDS-X (Enhanced Definition Synthesis-eXpanded) lydmotor og leveres komplet med over 1.700 klar til at afspille lyde. Denne realistiske samling byder på en enorm samling af klassiske og moderne keyboarder, orkesterinstrumenter samt elektroniske og akustiske instrumenter - fra techno til folkemusik. Inkluderet er to nye flerlags stereoflyver (med spjæld og kropsresonans) plus elektriske klaverer fra det anerkendte KORG SV-1 Stage Piano. Det digitale trækstangsorgel inkluderer tænd / sluk-støj, lækage og Rotary Speaker-emulering. Derudover er Pa700 udstyret med nye blæseinstrumenter, strygere, basser - endda akustiske og elektriske guitarer. Lyde er omhyggeligt fanget ved hjælp af avancerede metoder, der gør det muligt at gengive de fineste detaljer nøjagtigt.

Tre kontakter, der kan tildeles, og firevejs-joysticket tillader KORGs unikke DNC (Defined Nuance Control) at gengive de subtile nuancer og artikulationer af akustiske instrumenter, der skaber ultrarealistiske forestillinger rig på udtryk - alt sammen i realtid og efter behov. Giv enhver solo eller melodi liv med knurren fra en lidenskabelig spillet saxofon; en trompets skiftende embouchure; åndedrætselementerne findes i klarinet eller mundharmonika og de tilføjede egenskaber, der giver ekstra ægthed til pizzicato- og arco-lyde i en strengesektion.

106 autentiske trommesæt - inklusive omgivende trommer - puster liv i enhver rytmisk passage; Drum Family Easy Editing-funktionen giver total kontrol over lydstyrke, tonehøjde, EQ og mere. Op til 256 MB (komprimeret PCM-brugerhukommelse) er tilgængelig, så brugerdefinerede lyde kan tilføjes let. Den generelle MIDI (GM) lydbank er forbedret for bedre kompatibilitet med GM-filer. Pa700 kan også indlæse / importere KORG-, WAV-, AIFF-, SoundFont ™ -formater og eksportere i WAV eller AIFF. Lyde kan redigeres fuldt ud og kan nu bruge op til 24 oscillatorer til hver note!

Pa700 ORIENTAL-versionen indeholder alle funktionerne i standard Pa700 og tilføjer et mini-tastatur på venstre side, som kan bruges til at tilpasse kvarttonsskalaer og hurtigt få adgang til skalaindstillinger. Ud over standardindholdet indeholder Pa700 ORIENTAL også lyde og stilarter, der er specifikke for mellemøstlige musikgenrer. Ouds, bouzuks, kanouns, forskellige percussioninstrumenter og mange flere lyde er forbundet med snesevis af ekstra stilarter, der passer til traditionel og moderne musik.

Pa700 leverer over 370 stilarter lige ud af kassen. Hver enkelt er et fuldt realiseret musikmiljø dedikeret til at skabe en bestemt musikstil. Med så mange at vælge imellem kan Pa700 give øjeblikkelig adgang til et stort og robust udvalg af musikalske genrer. Hver stil har 4 Fill Ins + Break mønstre, en for hver variation. Ved hjælp af den nye Auto Fill-funktion kan de automatisk hentes tilbage, når du bevæger dig mellem de fire variationer. Vores internationale lydteam har skabt mange nye stilarter; og mange af vores ærede og velkendte stilarter er blevet forbedret med nye lyde og ny blanding. Pa700 har 1.152 placeringer, så du kan gemme dine nye typografier og indstillinger. Flere nye sofistikerede parametre, som sikrer, at professionelle og realistiske guitarnumre er blevet tilføjet med Guitar Mode 2, hvilket gør guitarnumrene i enhver stil rig og autentisk. Derudover kan hver Style forbedres ved hjælp af de fire Pads. Hver Pad kan tilføje en engangs- eller gentagende riff, en percussionpart, en accentlyd eller endda en lydeffekt. Den praktiske Chord Sequencer-funktion kan hurtigt optage og løkke dine akkordfremskridt i farten i Style Play-tilstand dette kan være nyttigt ikke kun til praksis, men til at frigøre din venstre hånd, mens du optræder live. Disse akkordsekvenser kan nu også gemmes som stilart og SongBook-poster for nem tilbagekaldelse.

Takket være en helt nyindbygget Standard MIDI File to Style-konverter kan du hurtigt og nemt have stilarter om bord på de nyeste sange! Du skal bare skaffe dig en ny Standard MIDI-fil, indlæse den i Pa700, og den indbyggede konverter vil nemt og hurtigt omdanne den til en fuld KORG-stil, samtidig med at der oprettes en akkordsekvens fra sangens akkorder.

KORG er kendt for effekter i studiekvalitet, og Pa700 inkluderer det bedste fra KORG-biblioteket. 2 Insert og 2 Master-effekter kan bruges til akkompagnementsporene, mens 1 Insert og 2 Master-effekter kan bruges til keyboardspor i realtid. 148 effekttyper er tilgængelige, inklusive reverb, forsinkelser, vintage stomp box-simuleringer, forstærker- og kabinetsimulatorer og mere. Derudover har hvert spor en EQ med lav, mellem og høj kontrol, og et brugerdefineret spor EQ kan huskes i Song Play-tilstand - så din sang kan lyde bedst i ethvert miljø. De endelige effekter giver mulighed for let at tilpasse lyden til din musikalske smag eller rette et problematisk live-scenarie.

Tilslut en dynamisk mikrofon, og juster parametre som EQ, Compressor, Gate, Reverb og Delay for at få vokalen til at lyde glat og studieproduceret. Vocal Remover giver dig endda mulighed for at fjerne stemmen fra MP3-sange, så du kan synge med dem.

Guitar FX giver dig mulighed for at tilføje pedal- og studieeffekter til en guitar, der er forbundet med den dedikerede guitarindgang på bagsiden af ​​instrumentet. Vi valgte nogle af de bedste guitareffekter fra KORG-samlingen for at tilføje lyden af ​​forstærkere med alle rør, realistisk forvrængning, kor eller forsinkelsespedaler og studioklangene i højeste kvalitet.

Afspilleren understøtter MP3 + G (også kendt som MP3 + Grafik) -format til MP3-filer ud over de mest populære tekstformater. Denne nye funktion gør det muligt for backing-sekvenser at spille med berigede tekster og grafik, som kan vises samtidigt på det indbyggede TFT-display og på en ekstern skærm. Der er også en markeringsfunktion, der tillader direkte spring til en given position i sangen. Vocal Remover gør det muligt at fjerne vokal fra MP3-filer ved hjælp af et annulleringsværktøj til centerkanaler. 16-spors sequencer tillader sofistikerede niveauer af sekventering, men giver også hurtig og nem oprettelse af sange ved hjælp af funktionen Backing Sequence. Og fordi Pa700 er meget smart, kan den optage hele din præstation! Du kan køre en sang, spille keyboard, synge med, og alt bliver optaget i MP3-format og gemt på en ekstern USB-enhed eller i den interne hukommelse. En sofistikeret Score Viewer er også tilgængelig til at vise leadsporet (eller ethvert andet spor) for en sang som klare og almindelige traditionelle musikalske notationer med noter eller akkorder sammen med tekst og akkordforkortelser. Akkordnavne kan også ses både på engelsk og italiensk. For dem, der lærer musik, tilføjede vi også en funktion til at vise notenavne ved siden af ​​hver note.

Særligt nyttigt til live brug er SongBook en fuldt programmerbar og let søgbar musikdatabase. Hver post indeholder alle de nødvendige indstillinger for at afspille en bestemt sang. SongBook kan bruge stilarter, MIDI-filer eller MP3'er og straks genkalde indstillinger som sangtitel, genre, kunstner, tempo, lydstyrker, lyde, dæmpede spor, FX-indstillinger, nem redigering, 4 tastaturindstillinger, TC Helicon®-forudindstillinger, mastertransponering og mere. SongBook inkluderer også en opdateret Set List-funktion med en praktisk panel-knap-tilknytning til hurtig tilbagekaldelse for at gøre livet lettere under live-optagelser. Med SongBook Editor kan du nemt få vist, oprette og redigere dine KORG Pa-Series SongBook-poster og sætlister ved hjælp af en Windows-baseret computer. Det kan også synkroniseres med iOS- og Android-tabletter for at blive din praktiske eksterne digitale musikarklæser (tredjepartssoftware krævet). Alt hvad du behøver for at afspille din sang perfekt, findes i SongBook, en nyttig musikalsk funktion, der er unik for KORGs imponerende serie Arrangører.

MIDI-forbindelse kan nu også foretages via USB HOST-porte (ud over USB-ENHEDEN og MIDI-porte). Dette muliggør nem tilslutning af controllere som digitale klaverer (for eksempel vores HAVIAN 30) eller KORG nano- og mikroserien uden behov for specielle adaptere

Specifications

Mixer:

 • Mixer Type: Four channel analogue mixer
 • Number of Channels: Two monaural*1, one stereo*2

*1: Monaural output volca: volca keys, volca bass, volca beats, volca kick

*2: Stereo output volca: volca sample, volca fm

 • Channel Controls: Lo/Hi Cut, Send Level, Mute, Volume (Available to boost +6 dB gain)
 • Bus: Four channels analogue mix bus, monaural mix send bus, stereo AUX In/Return bus
 • Master: Volume

 Master Effects:

 • Effect Types: Analog Stereo Width Expander (Width), Analog Dynamic Range Compressor (Dynamics, Speed)

 Sync Controls:

 • Play, Tempo

 Input/Output:

 • Mixer Input: Mixer In x 3 (1/8" [3.5 mm] stereo mini jack, 0dBu)
 • AUX: AUX In (1/8" [3.5 mm] stereo mini jack, 0dBu)
 • Send: Send Out (1/8" [3.5 mm] stereo mini jack, 0dBu)
 • Sync: Sync Out (1/8" [3.5 mm] stereo mini jack, Output Level: 5 V)
 • Audio Output: LINE OUT (L/R, RCA pin jack, Max 11.1 dBu) Headphone (1/8" [3.5 mm] stereo mini jack)
 • Speaker: Built-in stereo speaker, On/Off

Power:

 • Power: AC adapter (DC 9 V)
 • Current Consumption: 300 mA
 • Output Power: VOLCS DC OUT x 3 (Connect with including DC-DC cable, up to 800 mA in total, 9 V)

 Others:

 • Dimensions (W x D x H): 193 mm x 115 mm x 45 mm/7.60" x 4.53" x 1.77" (including knobs)
 • Weight: 350g/12.35 oz.
 • Including Items: AC adapter, DC-DC cable x 3, Audio cable x 3
 • Accessories (sold separately): SC-CABLE-6 sync cables.

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv din bedømmelse

Korg Pa700 Professional Arranger

Korg Pa700 Professional Arranger

Korg Arranger-tastatur
 • 61 anslagsfølsomme tangenter
 • 128-stemmers polyfoni
 • 3-bånds EQ for hvert spor
 • EDS-X (Enhanced Definition Synthesis - eXpanded)
 • Defineret Nuance Control (DNC)
 • Mere end 1700 fabrikslyde (bruger: 512 lyde, 256 trommesæt)
 • Mere end 370 stilarter
 • 1152 Brugerhukommelsesplaceringer
 • Intern hukommelse: 960 MB
 • PCM-brugerhukommelse: 128 MB komprimeret
 • MP3 og MP3 + G-kompatibel
 • 7 "TFT TouchView-skærm
 • 16 Track backing sequencer
 • Sangtekst vises på skærmen

Skriv din bedømmelse

7 100,00 DKK

Korg

1 på lager

Korg Arranger-tastatur
 • 61 anslagsfølsomme tangenter
 • 128-stemmers polyfoni
 • 3-bånds EQ for hvert spor
 • EDS-X (Enhanced Definition Synthesis - eXpanded)
 • Defineret Nuance Control (DNC)
 • Mere end 1700 fabrikslyde (bruger: 512 lyde, 256 trommesæt)
 • Mere end 370 stilarter
 • 1152 Brugerhukommelsesplaceringer
 • Intern hukommelse: 960 MB
 • PCM-brugerhukommelse: 128 MB komprimeret
 • MP3 og MP3 + G-kompatibel
 • 7 "TFT TouchView-skærm
 • 16 Track backing sequencer
 • Sangtekst vises på skærmen


1 Item

På lager

Har du brug for hjælp?

Stephan Valkær

Tfl: +45 91 52 45 45 salg@modularsynth.dk
stephan-img